Sektörle Güçlü İş Birliği: Long Beach Hotel’de Öğrencilerimizin Mesleki Gelişimi Değerlendirildi
Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini yakından takip etmek, uygulamalı eğitim süreçlerini değerlendirmek ve üniversite-sektör iş birliğini daha da güçlendirmek amacıyla Long Beach Hotel’e ziyaret gerçekleştirildi.
Kanık Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü ve aynı zamanda Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan DENK tarafından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Long Beach Hotel’de staj yapan ve tam zamanlı olarak görev alan 14 öğrencimiz ile bir araya gelindi. Gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerimizin çalışma süreçleri, sektörel deneyimleri, karşılaştıkları fırsat ve beklentiler ile mesleki gelişimleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyaret kapsamında ayrıca otel yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirilerek öğrencilerimizin uygulama eğitimlerinin niteliği, iş süreçlerine uyumları Turizm İşletmeciliği bölümünde uygulanacak 7+1 eğitim modeli ve turizm sektörünün güncel ihtiyaçları ele alındı. Öğrencilerimizin eğitimleri süresince edindikleri teorik bilgileri sektörde uygulamaya dönüştürmelerinin, mesleki yetkinliklerinin gelişmesine önemli katkı sunduğu vurgulandı.
Öğrencilerimizin mesleki gelişimine katkı sunan ve uygulama eğitimlerine destek sağlayan Long Beach Hotel yönetimine teşekkür eder, öğrencilerimize başarılı bir çalışma ve kariyer dönemi dileriz.
