Kreşimizde Babalar Günü Etkinliği Yapıldı

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Uygulama Kreş ve Anaokulumuzda;  20 Haziran 2021 tarihine denk gelen Babalar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Öğrencilerin annelerinden babaları ile çektirdikleri birer fotoğraf istendi ve alınan renkli çıktılar, kreş öğretmenleri tarafından el yapımı hazırlanan fotoğraf çerçevelerine öğrenciler tarafından yapıştırıldı. Güzel bir kutlama sözünün de yer aldığı çerçeveler, 18 Haziran Cuma akşamı çocuklara teslim edildi ve eve gittiklerinde babalarına vermeleri tembihlendi.

Ayrıca; aynı gün Kreşte babalar günü için hazırlanan pano önünde öğrencilerin tek ve toplu resimleri çekildi. Öğretmenlerimiz tarafından çekilen fotoğraf ve hazırlanan kolajlar 20 Haziran 2021 Pazar günü velilere mesaj olarak gönderildi.

Kreş yönetimi olarak çocuklarını bizlere emanet eden velilerimizin “BABALAR GÜNÜ’nü kutluyor; eşleri ve çocukları ile birlikte nice güzel kutlamalar yapmalarını diliyoruz.