Üniversitemizde Geleneksel Hale Gelen Rektör-Öğrenci Buluşmasının Üçüncüsü Yapıldı

Üniversite kampüsünde öğrencilerle sık sık bir araya gelen Bitlis Eren Üniversitesi (BEU) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Güzel Sanatlar Fakültesindeki öğrencilerle buluşarak sohbet etti.

Öğrenci odaklı yaklaşımla öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalıştıklarını belirten Rektör Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesinin bilimsel çalışmaları önemseyen, bölgesel kalkınmaya katkı sunan ve insan odaklı eğitim anlayışını önemseyen bir üniversite olduğunu söyledi.

Öğrencilerin modern bir eğitimle geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanmaları için Üniversitedeki çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade etti. BEÜ’de barınma, yemek, sağlık ve ulaşım gibi konularda ciddi mesafeler kaydedildiğini vurgulayan Elmastaş,  üniversitede kültürel, sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine de önemli katkılar sunulduğunu sözlerine ekledi.

Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve rekabete hazır olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.