Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenlerine Katıldı

Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bitlis Merkez Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenlerine katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, Bitlis Merkez Kapalı Spor Salonunda düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programına Vali Oktay Çağatay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan,  Vali Yardımcısı Furkan Seyman, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapması, şiirlerin okunması, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Taekwondo ve Halay takımlarının gösterilerini sergilemesi ile devam etti.

Program 19 Mayıs dolayısıyla ilimizde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Oktay Çağatay, Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesi ile son buldu.