Bitlis Eren Üniversitesi Öğrencilerine Diyarbakır Gastronomi Şampiyonasından Ödül

Bitlis Eren Üniversitesi Kanık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Osman Keskin rehberliğinde Diyarbakır’da yapılan gastronomi etkinliklerine katılarak çeşitli kategorilerde ödül aldı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri Diyarbakır'da 4. Mezopotamya Gurme Festivali kapsamında düzenlenen 4. Ulusal Aşçılık ve Pastacılık yarışmasında 3 altın 7 gümüş madalya almaya hak kazandı.

Madalya alan öğrencileri makamında ağırlayan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Necmettin Elmastaş: ”Geçen yıl öğrenci almaya başlayan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzün öğrencileri bizi gururlandıran büyük bir başarı elde ettiler. Gençlerimizin daha büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve danışman hocalarını tebrik ediyorum.” dedi.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Atlı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurullah Ulutaş ve Genel Sekreter Muhammed Sami Belet ile bölüm akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.  Teşekkür belgelerinin takdimi ve fotoğraf çekimiyle program sona erdi.